Yritysmyynti

Harkitsetko yrityksesi myyntiä tai yrityksen ostoa Varsinais-Suomen, Satakunnan tai Pirkanmaan alueella? Yrityskauppatalon avulla onnistut!

Kun yritysmyynti tulee ajankohtaiseksi ja haluaisit saada parhaimman mahdollisen hinnan yrityksestäsi, soita alueesi edustajalle! Me tiedämme, miten myyntiä voidaan nopeuttaa ja kauppahintaa parantaa. Yrityksen kauppa-arvoa ja yrittäjän yrityksestään saamaa korvausta on mahdollista nostaa monin eri toimenpitein. Osa vaadittavista toimenpiteistä on mahdollista toteuttaa hyvään suunnitelmaan perustuen yrityksen myyntiprosessin yhteydessä.

Katso tästä myynnissä olevat yritykset. Meillä on myös asiakkaita, jotka etsivät ostettavia yrityksiä. Toimialueemme kattaa Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan.

Miten sinä haluaisit myydä yrityksesi?

Toimintamme perustuu uuden yrittäjän tavoitteellisen etsintään ja sitä kautta yrityksen myyntiin. Haemme aina yrittäjiä vain elinkelpoisiin yrityksiin. Näin ollen haluamme selvittää hinta-arvion avulla jokaisen kohteen ennen mahdollista toimeksiantoa – luonnollisesti täysin luottamuksellisesti, salassapitosopimusta vastaan.

Etenemme yrityksesi myynnissä toiveidesi mukaan. Voit pyytää meiltä aluksi maksuttoman asiakaskäynnin, joka ei sido sinua vielä mihinkään. Voit pyytää myös hinta-arvion, jonka avulla voit koittaa myydä yritystäsi itse. Voit tehdä tietysti myös välitystoimeksiannon tai syvällisen yritysanalyysin sisältävän kehittämistoimeksiannon.

Etsitkö ostettavaa yritystä? Haluatko laajentaa liiketoiminta-aluettasi yritysostolla?

Joskus tehokkain tapa laajentaa omaa liiketoimintaa, on toisen liiketoiminnan ostaminen. Tässä yhteydessä me voimme olla sinulle suureksi avuksi. Ostokelpoisten yritysten kartoittaminen on aikaa vievää ja hidasta. Tämän vuoksi vain harvalla yrityksellä on mahdollisuus aktiivisesti etsiä itselleen mahdollisia ostokelpoisia yrityksiä fuusioitavaksi omaan liiketoimintaan. Meidän kauttamme tämä onnistuu helposti ja erittäin kustannustehokkaasti. Maksat vain onnistuneesta työstä. Me teemme työn, ja sinä saat pöytään kannettuna tiedot ostokelpoisista ja kriteerisi täyttävistä, tarkistetuista, yrityksistä! Helpompaa se enää ei voi olla!

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Kerromme mielihyvin lisää ja keskustelemme kanssasi siitä, millainen yritysmyynti tai -osto olisi juuri sinulle se sopivin. Saat meiltä yrityksesi myynnin ja yhteydenpidon luottamuksella sekä asiantuntemuksella, jolloin voit keskittyä omaan bisnekseesi.

Yrityshaku