Yrityksen myymisen kehittäminen

Kun haluat parantaa yrityksesi myyntimahdollisuuksia, ota yhteyttä edustajaamme Varsinais-Suomen, Satakunnan tai Pirkanmaan alueella

Yrityksen myyminen saa tarvittavaa potkua Yrityskauppatalon avulla. Kun haluat, että myynti tapahtuu tehokkaasti ja haluat yrityksestäsi mahdollisimman hyvän hinnan, voit hyödyntää arvokkaat kehitysideamme. Autamme kehittämään uusia toimintamalleja tai etsimme eriasteisia yhteistyömuotoja. Monesti myyntimahdollisuudet ovat parantuneet olennaisesti myyntiä edeltäneen yhtiömuodon muutoksen avulla, mistä meillä on vahva kokemus.

Tiedustele lisää alueesi edustajalta – katso yhteystiedot täältä. Toimimme Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla.

Voit tehdä meille syväluotaavan kehitystoimeksiannon

Yksi keino yrityksen myymisen tehostamiseen on kehittämistoimeksianto. Se parantaa yrityksesi myyntimahdollisuuksia, nopeuttaa myyntiä ja optimoi yrityksestä saatavan hinnan. Tätä varten tehdään syvällinen yritysanalyysi, jonka perusteella laaditaan kehittämissuunnitelma ja uusia hinta-arvio, joiden tavoitteena on optimoida yrityksestä saatava kauppahinta.

Kustannusten karsiminen

Mikro- ja PK-yrityksissä työpäivät ovat yleensä työntäytteisiä. Työpäivät täyttyvät siitä työstä, josta yritys saa tuloja. Tulot eivät kuitenkaan ratkaise, jos niistä menee liikaa yrityksen kuluihin. Pienyrittäjällä aika ei aina riitä kulurakenteen hallitsemiseen, ja tarvittavaan tarkkaavaisuuteen mahdollisten piilokulujen muodostumisen ehkäisemisessä. Monesti tilanne on se, että pienyrittäjä huomaa vasta vuosien päästä jonkun aluksi aivan tavallisen yrityksen kulun kasvaneen aivan kohtuuttomasti. Tässä me voimme auttaa!

Anna meidän tarkastaa yrityksesi kulurakenne. Me analysoimme kulurakenteen, kilpailutamme tarvittaessa kulurakenteen aiheuttajat ja ojennamme sinulle valmiin ehdotuksen yrityksesi toiminnan tehostamiseksi ja kulurakenteen parantamiseksi. Maksat vain onnistumisesta, et muusta. 

Ota yhteyttä konsultteihimme, ja anna meidän auttaa. Yrityksesi parantunut kilpailukyky on myös meidän voittomme edellytys!
 

Think outside the box! 

Joskus yritystoiminta ajautuu tilanteeseen jossa yrittäjän omat neuvot loppuvat. Tämä on täysin normaalia ja on tapahtunut lähes jokaiselle pitkäaikaiselle yrittäjälle jossain yritystoiminnan vaiheessa. Tällöin kannattaa turvautua ulkopuoliseen apuun. Kun yrittäjä saa vierelleen konsultin/kumppanin, joka ajattelee asioita täysin eri perspektiivistä kuin yrittäjä itse, saadaan monesti hyviä ideoita aikaiseksi. 

Me Yrityskauppatalossa tarjoamme vierellesi asiantuntijaa, jonka avulla voit kehittää toimintaasi aivan uudelle tasolle. Meiltä löytyy asiantuntijuutta jokaiseen yrityksen kehitysvaiheeseen ja ongelmatilanteeseen. Tarjoamme toimintaasi varajohtajuutta ja projektiluontoista konsultointia. Kaikki prosessit kartoitetaan etukäteen ja perusteellisesti, joten toiminta on turvallista ja piilokustannuksia ei synny. Tiedät mistä maksat. 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kerromme mielellämme tarkemmin, millaisia kehitystoimenpiteitä yrityksen myyminen vaatii. Soittele meille, niin voimme sopia halutessasi maksuttoman asiakaskäynnin. Siten pystymme kartoittamaan yhdessä paremmin, mitä juuri sinun yrityksesi myymisen eteen olisi parhainta tehdä.