Pienyrityksen myyminen

Yrityskauppatalo MICRO on pieniyrityksille suunnattu palvelutuote Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla

Yrityksen myyminen käy parhaiten MICRO Yrityskauppatalo -palvelutuotteemme avulla. Palvelu on suunniteltu pienosakeyhtiöiden, pienten henkilöyhtiöiden ja toiminimiyritysten välitykseen, kun niiden Yrityskauppatalon laatimaan alustavaan arvioon perustuva tavoitekauppahinta on korkeintaan 50 000 euroa. Voit kysyä lisää alueesi edustajalta – toimimme Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla. Katso yhteystiedot ja soita!

Hoidamme puolestasi asiantuntemuksella, omia verkostojamme hyödyntäen:

  • yrityksesi tarkemman hinta-arvion laadinnan eri myyntivaihtoehdoille
  • suuntaa-antavan verolaskelman laadinnan eri myyntivaihtoehdoille
  • suosituksen myyntitavasta
  • asiakasyhteydenpidon sekä vakavasti liikkeellä olevien ostajien seulonnan yrityksesi ostosta kiinnostuneiden joukosta, jolloin sinä voit keskittyä aktiivisesti omaan bisnekseesi.

Lisäksi hoidamme yrityksesi myynti-ilmoituksen kotisivuillemme (yrityskauppatalo.fi) sekä työvoimahallinnon Avoimet työpaikat -palvelun sivuille (mol.fi). Järjestämme myös eri sopimuksesta hakuilmoituksesi Yrityspörssiin tai kotisivuillemme ohjaavan palkki-ilmoituksen sovittuun lehteen.

Kysy myös pienyrityksen ostomahdollisuuksista

Yritysmyynnin lisäksi voit tiedustella meiltä tai katsoa täältä, millaisia pien- ja muita yrityksiä kauttamme olisi kaupan. Varmimmin yrityksen myyminen tai vaihtoehtoisesti ostaminen käy osaavan yrityskauppiaan kanssa, joka on erikoistunut pk-yritysten välittämiseen. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!