PORIN YDINKESKUSTASSA SIJAITSEVAN RAVINTOLAN LIIKETOIMINTA

Aivan Porin keskustassa, Porilaisten rakastaman erittäin laadukkaan ravintolan liiketoiminta.

Aivan Porin keskustassa, Porilaisten rakastaman erittäin laadukkaan ravintolan liiketoiminta. Ravintola on toiminut Porilaisten ja täällä vierailevien turistien ja liikematkaajien ruokapaikkana jo 16 vuotta. Sen toimitilat ovat erittäin laadukkaat ja isot, ja palveluksessa on 8 henkilöä, joista osa on ollut yrityksessä jo perustamisesta lähtien. Ravintolan palveluihin kuuluvat niin jokapäiväiset lounaat, kuin myös laadukkaat A’la Carte ruuat. Ravintola on auki joka päivä.

Yrityksen omistajat eivät ota osaa enään ravintolan jokapäiväiseen toimintaan, joten kohde sopii mainiosti myös oman yrityksensä laajentamista harkitsevalle. Yritys on hyvin hoidettu, ja sen liiketoiminta on erittäin varmalla ja vakaalla pohjalla.

Mikäli unelmissasi on ollut oma ravintola tai oman liiketoiminnan laajentaminen, tätä parempaa mahdollisuutta saa hakea.

Ota Yhteyttä : Kari Varis . p 050 506 9855 . kari.varis@yrityskauppatalo.fi

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Kerromme mielihyvin lisää ja keskustelemme kanssasi siitä, millainen yritysmyynti tai -osto olisi juuri sinulle se sopivin. Saat meiltä yrityksesi myynnin ja yhteydenpidon luottamuksella sekä asiantuntemuksella, jolloin voit keskittyä omaan bisnekseesi.

Yrityshaku

Yritysten hinta-arviot alkaen 200 €!