Osakkuus logistiikka- ja kuljetusalan yrityksestä

Satakunnassa toimiva logistiikka- ja kuljetusalan yritys etsii toimivaa osakasta vastaamaan yrityksen kasvun edellyttämistä kehittämistoimenpiteistä yhteistyössä yrityksen avainhenkilöiden kanssa.

Yrityksen toiminta perustuu pitkäaikaisiin yhteistyökumppanuuksiin tunnettujen ja vakavaraisten asiakasyritysten kanssa. Sinulla tulisi olla mieluimmin kaupallinen koulutus sekä logistiikka- ja/tai kuljetusalalta hankittua työkokemusta. Sinulla on todistettavasti kyky hallita yrityksen operatiivinen toiminta sekä vastata kehittämisprojekteista. Ennen kaikkea sinulla tulisi olla ominaisuudet ryhtyä yrittäjäksi sekä taito ja halu palvella asiakkaita. Yritys omaa hyvät kehittämismahdollisuudet. Mikäli harkitset vakavasti yrittäjyyttä logistiikka- ja kuljetusalalla, niin toimeksiantajamme tarjoaa sinulle siihen haastavan vaihtoehdon. Autamme tarvittaessa rahoitusneuvonnassa.

Lähemmin Simo Ilkka 0400726062.

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Kerromme mielihyvin lisää ja keskustelemme kanssasi siitä, millainen yritysmyynti tai -osto olisi juuri sinulle se sopivin. Saat meiltä yrityksesi myynnin ja yhteydenpidon luottamuksella sekä asiantuntemuksella, jolloin voit keskittyä omaan bisnekseesi.

Yrityshaku

Yritysten hinta-arviot alkaen 200 €!