Rautakauppa Yläneellä

Hyvä maineinen, ja voimakkaasti kasvava rautakauppa Yläneellä

Nyt tarjoutuu mahdollisuus tarttua suoraan menestyvän yrityksen ohjaksiin. Hyvä maineinen, ja voimakkaasti kasvava täysverinen rautakauppa Yläneen kunnan keskustasta. Yrityksen toiminta on vahvassa kasvussa, ja sen toimintaan on panostettu aikaa ja ajatusta. Yritys toimii hyväkuntoisissa ja juuri remontoiduissa tiloissa. Asiakaskunta on vakiintunutta, ja toiminta ulottaa asiakassuhteet niin Varsinais-Suomen kun Satakunnankin alueille. Kilpailukykyinen varasto on mahdollista siirtää erillisellä kaupintasopimuksella uuden yrittäjän omistukseen, ja täten antaa uudelle yrittäjälle täyden tuloksentekokyvyn heti alusta asti, ilman suuria pääoman tarpeita.

Nykyinen omistaja toiminut yrityksen kanssa nyt 15 vuotta, ja on aika siirtyä uusiin haasteisiin. Kaupan mukana mahdollista saada siis hyvä perehdytys ja konsultaatio uudelle yrittäjälle rautakaupan markkinoista. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. hp. 80 000€. Yrityksen oikaistu käyttökate 73 898€/vuosi. 

Ota yhteyttä : Kari Varis p. 040 5069855 / kari.varis@yrityskauppatalo.fi

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Kerromme mielihyvin lisää ja keskustelemme kanssasi siitä, millainen yritysmyynti tai -osto olisi juuri sinulle se sopivin. Saat meiltä yrityksesi myynnin ja yhteydenpidon luottamuksella sekä asiantuntemuksella, jolloin voit keskittyä omaan bisnekseesi.

Yrityshaku

Yritysten hinta-arviot alkaen 200 €!