Myytävät yritykset

Myytävät yritykset Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan alueilla

Tästä Myytävät yritykset -osiosta löydät ne yritykset, jotka etsivät jatkajaa tai toimivaa osakasta. Jos kiinnostuit jostakin kohteesta ja harkitset sen ostoa, niin neuvomme sinua tarvittaessa rahoituksen hankinnassa sekä uuden liiketoiminnan haltuun ottamisessa. Mikäli et löydä listaltamme itsellesi sopivaa kohdetta, niin voimme etsiä sen sinulle kohdennettuna hakutoimeksiantona. Ota yhteyttä alueesi edustajaan.

Investoimme vain hyvän liikeidean omaaviin yrityksiin, sekä riittävästi jokaiseen toimeksiantoon. Siksi pidämme toimeksiantojemme määrän rajattuna. Panostammekin ennen kaikkea kohteiden laatuun, emme määrään. Toimialueemme kattaa Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Pirkanmaan.


Pitkään toiminut ja oman spesifisen asiakaskunnan omaava maahantuontiyritys.

Lue lisää

Hyvä maineinen, ja voimakkaasti kasvava rautakauppa Yläneellä

Lue lisää

Pitkät perinteet omaava ja hyvin toimiva erikoisliike terveydenhoitoalalla.

Lue lisää

Satakunnassa toimiva logistiikka- ja kuljetusalan yritys etsii toimivaa osakasta vastaamaan yrityksen kasvun edellyttämistä kehittämistoimenpiteistä yhteistyössä yrityksen avainhenkilöiden kanssa.

Lue lisää

Satakunnan alueella erittäin kannattava ja terveen asiakaspohjan omaava tilitoimisto.

Lue lisää

Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Kerromme mielihyvin lisää ja keskustelemme kanssasi siitä, millainen yritysmyynti tai -osto olisi juuri sinulle se sopivin. Saat meiltä yrityksesi myynnin ja yhteydenpidon luottamuksella sekä asiantuntemuksella, jolloin voit keskittyä omaan bisnekseesi.

Yrityshaku

Yritysten hinta-arviot alkaen 200 €!